Zanimljiv sadržaj za najmlađe na EkoManifest radionicama koje organizuje EcoHub

Prenosimo vam poziv EcoHub-a za prisustvo njihovoj manifestaciji 22. maja. Prijave su otvorene do 15. maja

06/05/2021 autor: Nemanja Milović
0 izvor: EcoHub

EcoHub je omladinska ekološka organizacija koja nekoliko godina unazad radi na podizanju svesti o važnosti očuvanja i zaštite životne sredine, kroz niz aktivnosti usmerenih ka različitim generacijama, ali u najvećem broju slučajeva – našim najmlađim sugrađanima. Brojni projekti pokazuju zalaganje za sticanje ispravnih navika odmalena, a među njima je i manifestacija pod nazivom EkoManifest, prvi put održana u maju 2019. godine u Beogradu, sa ciljem okupljanja građana i njihove dece, rođaka, prijatelja, i predstavnika organizacije, učenja kroz igru i zabavu i kvalitetne ekološke edukacije.

Ove godine, zbog aktuelne epidemiološke situacije, mogućnost okupljanja nije bila pouzdana, ali osmišljena je sjajna alternativa, koja će pružiti priliku građanima iz cele Srbije da se uključe u projekat.

Događaj se održava virtuelno, u subotu 22. maja od 11 časova

22. maja, sa početkom u 11 časova, počinje virtuelno ekološko putovanje u trajanju od nekoliko časova, na kom vas čeka jedinstven, originalan i kreativno osmišljen sadržaj u vidu igara, praktičnih pokaznih radionica, kvizova i dinamičnih prezentacija.

Glavni deo manifestacije posvećen je deci, najmlađima iz vaše okoline, a podrazumeva interaktivne radionice o reciklaži, smanjenu otpada, upoznavanju sa različitim vrstama biljaka i životinja, brojnim vidovima zagađenja i prevenciji istog. Ne brinite, ne čekaju ih suvoparne prezentacije već prava igra i praktične vežbe, zabava koja ima za krajnji cilj učenje, ali učenje koje će im postati navika.

Pored toga, čekaju vas i zanimljivi govornici koji će, kroz kraće diskusije, otkriti tajne usvajanja zdravih navika i dati praktične savete kako da i one najmlađe iz svog života i okoline odmalena učite da vode računa o životnoj sredini. Dakle, sadržaj manifestacije je sveobuhvatan i sigurno će biti interesantan i starijima koji se budu našli ispred ekrana pored svoje dece/braće i sestara/unuka/rođaka/prijatelja.

Prijavite se do 15. maja

Prijave su otvorene do 15. maja u 15 časova, a svoju ili prijavu nekog mlađeg možete poslati popunjavanjem sledeće forme kojoj možete pristupiti putem sledećeg LINKA

Učešće na manifestaciji je besplatno, link za pristup če svima biti dostavljen na vreme, nije potrebno skidati nikakve posebne programe na kompjutere ili mobilne telefone. Sve važne instrukcije za uključenje i učestvovanje, dobićete nekoliko dana pred sam događaj.

Komentari (0)

OSTAVI KOMENTAR